Corona en onze gildewerking.(2 november 2020)

Beste leden, Gezien de huidige omstandigheden aangaande het Coronavirus streven wij bij onze gildewerking ervoor om het veilig te houden voor iedereen. Wij vragen dan uiteraard ook een kleine inspanning van jullie daar wij dit niet alleen kunnen. Het is niet moeilijk, ..... ,respecteer elkaar, hou AFSTAND, 1,5 m en volg de maatregelen!

Gezien de recentste onwikkelingen aangaande de bestrijding van het Corona virus heeft de overheid een Lock-down afgekondigd, dit zeker al t.e.m.16 december!

Met volle begrip voor de noodzaak van deze maatregelen wensen we alvast iedereen een goede gezondheid en de zorgverleners allerhande goede moed. Hou het veilig!

Alvast een dank je wel voor ieders inspanningen .... .

Om deze reden kunnen geplande activiteiten zoals onze voordracht "Watt" met een dorp vol "Power" op 25 november helaas niet doorgaan. We bekijken later een nieuwe datum hiervoor.

Denk eraan, draag zorgvoor jezelf en de mensen in je omgeving! Samen slagen we er alvast in om corona klein te krijgen, zodat we nadien de draad terug kunnen oppikken om te doen waar we goed in zijn .... .

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer nieuws

Overlijden leden Boone André & Hutsebaut Simonne

Ophokplicht Pluimvee